Projektet Games in Basic Skills Teaching (GBT) er et Erasmus+ finansieret projekt, der har til formål at udforske brugen af analoge og digitale spil i undervisningen af elevers grundlæggende færdigheder (Basic Skills Training). Projektet introducerer spil i undervisningen for dette undervisningsniveau med det formål at transformere de klasseværelser og undervisningssituationer, hvor spillene anvendes. Spillene kan skabe fordybelsesverdener (immersive worlds) og tilbyde udfordrende opgaver samtidig med, at de åbner for nye måder at interagere i læringsprocessen. Projektet bruger både analoge og digitale spil og tilgange fra simple rollespil og kortspil til virtual reality games og augmented reality, hvor der indgår spil-lignende elementer. Projektgruppen har også kigget på spørgsmål som integration af spil i eksisterende læreplaner og/eller, hvordan man bedst håndterer det tidspres, som eksisterende lektionsstruturer medfører. Projektteamet har delt deres indsigter i form af Open Educational Resources gennem flere kanaler som fx Facebook og YouTube. Projektteamet har også produceret et åbent kursus på CANVAS kaldet Changing the Game for at viderebringe mere detaljeret viden om systematiske tilgang til integration af spil i undervisningspraksis.