STEAM er et serious game online-spil, som er designet til at træne eksperter inden for avanceret multimodalitet. Under en diskussion skal spillerne vælge de rigtige svar. Antallet af rigtige svar giver ret til at anvende nye modaliteter og udtryksformer. I hver modalitet skal en strategi, et værktøj og et læringsmiljø kombineres og anvendes. Som eksempler kan en strategi være ‘kollaborativ læring’, et værktøj kan være en ’blog’ og et læringsmiljø kan være ‘et klasseværelse’. Spillet foreslår engagerende kombinationer med niveauer, som kan variere fra lavt til højt engagement. Spillet indeholder mange forskellige trin og scenarier. Spillerne er nødt til at kombinere og give rigtige svar for at udvikle sig videre i spillet. Valget af kombinationer er afhængige af scenariernes pædagogiske formål. Resultater, stillinger og kommentarer vises på hvert trin i spillet.